dimarts, 10 de gener del 2012

Corregiu la circular següent

Estimades famílies:

A continuació els informem de l’organització del festival de Nadal que se realitzarà el DIMECRES 21 DE DECEMBRE.

Eixe dia portareu als vostres fills ja vestits amb la disfressa de casa i faran la fila com cada dia a les 9 h. Ser puntuals. La roba i complements de la disfressa anirà marcada amb el seu nom.

Per a 4 i 5 anys: Qui vulga pot portar el DIMARTS 20 una bolseta amb roba per a canviar-se els vostres fills després de la funció i passar el dia més còmode. El babi se quedarà en classe per a tenir-lo ja al dia següent.

Una vegada han entrat els xiquets amb la seua tutora a classe els familiars eixireu del col·legi. A les 9:15 h s’obrirà la porta principal i entrareu a l’edifici 1, on està el teatre, per la porta per propera a direcció. Evitar les carreres i aglomeracions.  A les 9:30 h començarà la funció. Per això demanem que estigueu ja als vostres llocs. Qui porte carrets de bebé el deixarà fora, al corredor.

Degut que el teatre el faran xiquets de 3, 4 i 5 anys de valencià podran vindre 2 familiars per xiquet ja que la sala no és molt gran i així tots voreu millor als vostres fills.

Durant la representació preguem que esteu asseguts als vostres llocs sense alçar-se ni cridar als vostres fills ja que els nostres petits actors necessiten la nostra atenció per a que tot isca bé. Podreu fer fotos i vídeos sempre desde el vostre puesto.

Al acabar la funció els xiquets amb les seues tutores s’aniran a les seues classes mentres els familiars eixireu del edifici i del centre per les mateixes portes. No acompanyar als xiquets pel corredor ja que hi ha classes de primària treballant i no tenim que molestar.

Els que arreplegareu als seus fills després del teatre el fareu per on fan la filera tots els dies i després eixiu per la porta principal.

L’equip de tutores de infantil preguem complir aquestes indicacions, respetar-se i informar als familiars d’elles per a que tot isca bé, ja que serem molts, i gaudir d’aquest dia tan especial per als vostres fills.

Una salutació. Tutores d’infantil.
Alacant, 16 de decembre del 2011
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Correcció:

Estimades famílies:

A continuació els informem de l'organització del festival de Nadal que se realitzarà el DIMECRES 21 DE DESEMBRE.

Eixe dia portareu als vostres fills ja vestits amb la disfressa de casa i faran la filera com cada dia a les 9 h. Ser puntuals. La roba i complements de la disfressa anirà marcada amb el seu nom.

Per a 4 i 5 anys: Qui vulga pot portar el DIMARTS 20 una bossa amb roba per a canviar-se els vostres fills després de la funció i passar el dia més còmode. El ...... es quedarà en classe per a tenir-lo ja al dia següent.

Una vegada han entrat els xiquets amb la seua tutora a classe els familiars eixireu del col·legi. A les 9:15 h s'obrirà la porta principal i entrareu a l'edifici 1, on està el teatre, per la porta més propera a direcció. Eviteu les carreres i aglomeracions. A les 9:30 h començarà la funció. Per això demanen que estigueu ja als vostres llocs. Qui porte carrets de bebé el deixarà fora, al corredor.

Degut que el teatre el faran xiquets de 3, 4 i 5 anys de valencià podran vindre 2 familiars per xiquet, ja que la sala no és molt gran i així tots voreu millor als vostres fills.

Durant la representació preguem que esteu asseguts als vostres llocs sense alçar-se ni cridar als vostres fills ja que els nostres petits actors necessiten la nostra atenció per a que tot isca bé. Podreu fer fotos i vídeos sempre des de el vostre lloc.

Al acabar la funció els xiquets amb les seues tutores s'aniran a les seues classes mentres els familiars eixireu del edifici i del centre per les mateixes portes. No acompanyar als xiquets pel corredor ja que hi ha classes de primària treballant i no tenim que molestar.

Els que arreplegareu als seus fills després del teatre el fareu per on fan la filera tots els dies i després eixiu per la porta principal.

L'equip de tutores d'infantil preguem complir aquestes indicacions, respetar-se i informar als familiars d'elles per a que tot isca bé, ja que serem molts, i gaudir d'aquest dia tan especial per als vostres fills.

Una salutació. Tutores d'infantil.
Alacant, 16 de desembre del 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada